Αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του μετρό Συντάγματος! Μια επίσκεψη αξίζει, για την συνεργασία στην μεγάλη προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία να ενταχθούν στην αγορά εργασίας!

 

 Πραγματοποιήθηκαν εχθές 8 Αυγούστου τα εγκαίνια της Έκθεσης από το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων, με σύνθημα «Ένα Μπράβο είναι Χίλια Μπορώ», και θα παραμείνει ανοιχτή για το κοινό έως και τις 31 Αυγούστου, από τις 9 το πρωί έως και τις 9 το βράδυ, στο μετρό Συντάγματος

Σκοπός της έκθεσης είναι η αξιοποίηση, η ανάδειξη δεξιοτήτων και η βελτίωση των συνθηκών εργασίας που αφορούν τις ευπαθείς κατηγορίες. Η παρουσία σας θα επιβραβεύσει και θα στηρίξει την προσπάθεια των ατόμων με αναπηρία, ώστε να δείτε τι μπορούν να κάνουν κι όχι τι δεν μπορούν

Σας προσκαλούν με χαρά να παραβρεθείτε όλοι για να θαυμάσετε τα έργα, να δημιουργήσετε και να διασκεδάσετε με θεατρικές παραστάσεις, καλλιτεχνικές δραστηριότητες, εργαστήρια χειροτεχνίας και παρουσιάσεις βιβλίων.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: 210 2480235 – 210 2481717 – κιν.: 6937598459 και στο www.keana.gr. 

 

πηγή: www.keana.gr.